Ünnepeld meg az tanév végét a Lernivel: Van néhány tippünk a legjobb ajándékokra!

Ünnepeld meg az tanév végét a Lernivel: Van néhány tippünk a legjobb ajándékokra!

Közeleg a tanév vége és azon gondolkozol mivel lephetnéd meg az iskola előtt álló gyermeked? Elhoztuk neked a kedvenc oktató játékaink listáját, amelyek nem csak szórakoztatnak, de fejlesztik gyermeked készségeit és tudását. Ezekkel az ajándékokkal megünnepelhetitek a tanév végét, de bebiztosíthatod azt is, hogy a gyermeked értelmes szórakozással fogja tölteni a nyári szünetet. 

Inspirálódj tippjeinkkel és lepd meg gyermeked a tanév végén - A FUN50 kóddal most 50% kedvezménnyel vásárolhatsz!

 

Varázsrajzolás

A mágikus rajztábla papírt spórol, biztonságos, szórakoztató, nem foglal sok helyet és ideális utazásokhoz is. A varázsrajzolás sokoldalúan felhasználható, könnyen kezelhető, alacsony az energiafogyasztása és fejleszti a gyerekek kreativitását. Olyan edukációs játékról van szó, amely elhozza a korlátok nélküli rajzolás lehetőségét - akár alaprajzok szerint, akár csak önmagában - a gyermeki fantázia szerint. 

Kinetikus homok 

A kinetikus homok élő vagy mozgó homokként is ismert. Egy speciális homok fajtáról van szó, amely képes cseppfolyós állapotban mozogni, miközben valójában szilárd anyag. A homok folyik, tapintásra kellemes és különbözőképpen formázható. Emellett pozitívan hat a finommotorika és alkotókészség fejlődésére, támogatja a gyermeki fantáziát és nyugtató hatású. A gyerekeknek megannyi tevékenységet kínál, szórakozhatnak a mágnesekkel, összekapcsolható tojásokkal, pecsétekkel együtt, fejleszthetik a grafomotorikát vagy játszhatnak nyílt végű játékokat.

Újrafelhasználható matricák 

A Lerni matricák oktatók, újra és újra felhasználhatóak, akár évekig is kibírják és könnyen eltávolíthatóak a sima felületekről. Ezen kívül a gyerekek gyakorolhatják a finommotorikát, fantáziát vagy akár a szerepjátékokat. Ajánlatunkban több fajta matricás könyv is megtalálható - Gyönyörű otthonomFelfedezem a tudománytÖltözködés

Hurrá víz 

A Hurrá víz gyerek kifestő egyedülálló technológián alapszik. A fehér lapok életre kelthetőek tiszta víz használatával. Ezek a kifestők szórakozást kínálnak rendetlenség nélkül, mivel a gyerek nem koszolja össze sem magát, sem pedig környezetét. A kifestő újra felhasználható, elég néhány percet várni, amíg megszáradnak az oldalak. Kompakt méreteinek hála ideális utazásokhoz, a gyerekek megtanulhatják a színeket és a helyes ceruzatartást.

Ideiglenes tetoválás

Nyissa meg saját tetoválóstúdióját, és tetoválja ki a kezét és lábát! Biztonságosan és fantáziával. Kínálatunk tetoválási minden gyermeket és szülőt megörvendeztet, a tetoválás valóban átmeneti, és puha ronggyal, babaolajjal és meleg vízzel eltávolítható. Válasszon a vidám gyermektetoválások széles választékából, és szórakozzon együtt gyermekeivel.

Tubi jelly 

A Tubi jelly olyan tematikus kreatív szett, amelynek hála a gyerekek különböző kémiai folyamatokat figyelhetnek meg, kísérleteket végezhetnek vagy javíthatnak a motorikus készségeiken. 

Big Block

Ismerje meg a nagy formátumú munkafüzetek egyedi sorozatát, a Big blokkokat, amelyek ideális feltételeket teremtenek a legkisebbek számára a finommotorikus készségeinek fejlesztéséhez.A Big Block munkafüzet 50 oldalnyi tevékenységet tartalmaz, amelyek a finommotoros készségek, a kéz-szem koordináció, a grafomotoros készségek és a koncentráció hatékony fejlesztésére szolgálnak. 

A Big Block segítségével a gyermek alapvetően bárhol dolgozhat - minden füzeten talál egy praktikus fogantyút kivágott formában.  A füzet részét képező kemény betétnek köszönhetően könnyedén leküzdheti a hosszú autó utakat, mivel segítségével bármilyen terepen kényelmesen dolgozhat. Az 50 oldal mindegyike könnyen kitéphető, így több gyermeket is lefoglalhat a Big Blockkal vagy a kész eredményt emléktárgyként elteheti. 

Szilikon játékok

A szilikon játékok hála a biztonságuknak és tartósságuknak nagyon közkedveltek. A szilikon rugalmas, biztonságos és nem mérgező anyag. Ez a sokoldalú oktató játék támogatja a kéz-szem koordinációt, kreatív gondolkodást és problémamegoldó készséget.

Az akció június 26-tól június 27-ig érvényes a “Viszlát suli” kategóriára. A kiszállítást június 28-ig garantáljuk, hogy az utolsó tanítási napon megajándékozhasd gyermekeid!


Bevásárlókosár (0)

Az ön kosara üres.