Rólunk

LERNI

több, mint egy játék-eshop.

Oktatójátékaink 2-7 éves gyermekek számára nagy hangsúlyt fektetnek az oktatási és pedagógiai szempontra. A játék kísérletezésre és tanulásra ösztönzi a gyerekeket. A kínalatunkban található oktatójátékokat, olyan szakemberek ajánlják, akik elkötelezettek az óvodáskorú gyermekek képességeinek fejlesztésében.

Mivel a játékok kiválasztásánál nagy hangsúlyt fektetünk az anyagok minőségére, kínálatunkban rengeteg fából készült illetve ökológiai játékot talál.  Kínálatunk bővítésénél kulcsfontosságú a termékek biztonsága és tartóssága. Gondosan választjuk ki beszállítóinkat és különösen ügyelünk arra, hogy a szigorú biztonsági előírasok és szabályoknak megfelelően járjanak el egy-egy termék gyártásánál.

Válasszon széles kínálatunkból :

  • fajátékokat
  • kirakós játékokat
  • építőkészleteket
  • csavarozós játekokat
  • kreatív kellékeket
  • oktatójellegü játékokat

 

Ezek a hozzáadott értékek csak nálunk találhatók meg

Minek vegyünk „csak” egy játékot, ha vehetünk egy olyan játékokat, amely fejleszti a gyermek képességeit és kompetenciáit? Szakembereink minden egyes termékünkent szigorú feltételeknek megfelelően válogatták, miközben ügyeltek arra, hogy oktatási funkcióval rendelkezzenek.

Ennek köszönhetően gyermekei játékainkkal nem csak szórakoznak majd, hanem fejlesztik képességeiket és kompetenciáikat is.

 

Eredetiség

Ajándékot vásárol gyermeke számára? Önnek is problémája van azzal, hogy a legtöbb játékboltban vagy webshopon mindig ugyanazokat a termékeket találja? Nem szeretné megvásárolni gyermekének ugyanazon termék x. verzióját? Akkor a megfelelő helyen van. A nálunk kapható termékeket sehol máshol nem találja meg.

 

Minőség és biztonság

Nem hiába mondják, hogy nem vagyunk elég gazdagok, hogy olcsó dolgokat vásároljunk.

Az áru beszerzésénél ügyelünk a szállító hitelességére. Termékeinket nem csak a gyerekszobába szánjuk hanem főként óvodákba, ahol sok gyermek sok éven át használja őket. Termékeink gond nélkül megfelelnek ezeknek az elvárásoknak.

Ezért nem kell attól tartania, hogy a játékok könnyen szétesnek, vagy hogy a gyermek megkárosítja azokat, ha éppen ön nem figyel.


És az előnyok ezzel még nem értek véget ...

Hűségprogram

A LERNI értékeli ügyfelei hűségét, ezért minden a webshopon történő vásárláskor hűségpontokat osztogat. Minden elköltött euróért - 50 pont jár. Az összegyűjtött pontokat  a következő vásárlásnál kedvezmény vagy speciális termékek vásárlására válthatja be. Speciális termékeinket a  Bónuszklubban találja  (a regisztrált felhasználók számára elérhető).

Így minden további vásárlással spórolhat.

A pontgyűjtéshez ne felejtsen regisztrálni, vásárlás előtt.

Kiváló ügyfélszolgálat

Ön jártas az e-shoppon történő vásárlással? Nem biztos benne, hogyan kell helyesen létrehozni a rendelést! Nem baj! Küldje el nekünk rendelését e-mailben, vagy hívjon minket telefonon és ügyfélszolgálatunk létrehozza az Ön számára!

Az elégedettség garantált

Vásároljon kockázat nélkül. Csak minőségi játékokat és tanítószereket árusítunk. Hisszük, hogy maximálisan elégedett lesz velünk történő vásárlásával. Ezért garantáljuk a visszatérítés lehetőségét akár 100 napig is!

A vásárlás tehát mindenki számára egyszerű, biztonságos és gondtalan.

 

Bevásárlókosár (0)

Az ön kosara üres.