3 ok, miért érdemes kipróbálni a MAGBOOK újdonságunkat

3 ok, miért érdemes kipróbálni a MAGBOOK újdonságunkat

Fedezd fel a tanulás világát szórakozással egybekötve a Magbook mágneses könyvekkel, amelyeket kizárólag a Lerni számára készített a Brain Toys márka. A könyvek úgy lettek kifejlesztve, hogy a tanulást szórakozással párosítsák és így biztosítsanak a gyerekeknek egy remek lehetőséget a fejlődésre több témakörben. A mágneses könyvek négy különböző témában érhetőek el és mindegyik az oktatás egy-egy külön részére összpontosít. 

Miért válaszd a MAGBOOK mágneses könyveket?

1. Interaktív tanulás a gyakorlatban

Minden Magbook könyv színes illusztrációkkal és erős mágnesekkel rendelkezik, ami segít a gyerekeknek játékosan és praktikus tevékenységek segítségével tanulni. Rendezgethetik a mágneses részeket, feladatokat oldhatnak meg és új információkat szerezhetnek interaktív módon, ami segíti a fejlődésüket és örömöt okoz számukra. Minden könyv 40 mágneses részt tartalmaz, nagy és kis hátteret és egy munkalapot feladatokkal. 

A mágneses könyv realisztikus illusztrációkat kínál, ami segíti a gyerekek képzelőerejét, miközben a mágneses részekkel való játék javítja a finommotorikát és pontosságot. A feladatok elvégzése közben a gyerekek előre terveznek és tanulnak. Szórakoztató módon szereznek új ismereteket és a kompakt méretének hála a könyv utazásokhoz is ideális.

2. Minőségi kivitelezés és biztonság

A Magbook gyártása alatt odafigyeltek az anyagok minőségére és a biztonságos használhatóságra. Minden darab gondosan le lett tesztelve, hogy minden biztonsági normának és előírásnak megfeleljen. A könyv egyik darabja és lapja sem rendelkezik éles szélekkel, ami csökkenti a sérülések kockázatát. Az oldalak kerekítettek és simák, hogy a kisebb gyerekek számára is biztonságosak legyenek. A felhasznált anyagok ellenállóak, ami biztosítja a könyvek hosszú élettartamát.

3. Témák széles választéka 

A Magbook 4 különböző témában érhető el - világűr, emberi test, állatok és üzlet. Minden téma gondosan kidolgozott a gyerekek korának megfelelően, elősegíti a kíváncsiságot és a körülöttünk lévő világ iránt való érdeklődést. A mágneses könyvek megannyi tevékenységet kínálnak, inspirálódj tippjeinkkel.

MAGBOOK Világűr

A világűr megismerése - A képek segítségével elmagyarázhatod és megközelítheted a világűr titkait gyermekednek. Mesélj neki a bolygókról, csillagokról és más űrbéli objektumokról. Ilyen módon könnyen bővítheted gyermeked tudását a világűrről és támogatod a kíváncsiságát.

Tanulás a bolygókról és a naprendszerről - Helyezzétek a mágneses képeket a nekik szánt helyükre, hogy még többet tudjon meg gyermeked a bolygókról és a naprendszerről.

MAGBOOK Emberi test 

Ismerkedj meg az emberi szervekkel és orvosi kellékekkel - A képek segítségével elmagyarázhatod és felvilágosíthatod gyermeked a konkrét emberi szervekről vagy orvosi segédeszközökről. Magyarázd el neki, hogyan működik a szív, tüdő vagy gyomor és mire vannak az egyes orvosi kellékek.

A mágneses részek elhelyezése - Helyezd a mágneses részeket a megfelelő helyükre egy emberi testen. Ezzel megtanulja gyermeked hol található a szív, tüdő vagy hogy hogyan néz ki a csontváz. 

MAGBOOK Üzlet

Ismerkedj meg az üzletek működésével - A képek segítségével egyszerűen elmagyarázható és megközelíthető az üzletek működése. Meséld el gyermekednek az egyes feladatokat egy boltban, mint az áruk elhelyezése vagy az eladók munkája, beszélgessetek a fontos élelmiszerekről, amelyek megtalálhatóak egy üzletben.

Játék egészséges bevásárlásra - Játssz gyermekeddel egészséges bevásárlást. Mondd meg neki, hogy a kosárba csak egészséges élelmiszereket rakjon. 

Saját üzlet létrehozása otthon - Hozzatok létre saját üzletet. Beszéljetek a pénz fontosságáról és számoljátok ki közösen, mennyit kell fizetni az adott élelmiszerekért. Ez a feladat javítja a gyermekek matematikai készségét és segít nekik megérteni a pénz értékét és a pénzügyi műveltséget.

MAGBOOK Állatok 

Ismerd meg az állatokat - A gyerekek sokat tanulhatnak az állatokról azzal, hogy megtudják hol élnek, mit esznek és mi számukra a természetes. 

Csoportosítás - Versenyezzetek gyermekeddel, hogy ki választja ki gyorsabban például az erdei állatokat. Játék közben beszélgessetek arról, melyik állat mit csinál vagy mit eszik. 

A mágnesek használata a könyvön kívül - A mágnesek a könyvön kívül is használhatóak, például a hűtőn vagy mágnestáblán. Ilyen módon a játékban és a felhasználásban új lehetőségek nyílnak, ami javítja a gyerekek rugalmasságát és kreativitását. 

A Magbook mágneses könyvekkel a Braintoystól a tanulás izgalmassá válik, ami fejleszti a képzelőerőt, alkotókészséget és a gyerekek érdeklődését a világ iránt. 

Oldalunkon egy kedvezményes csomagot is találsz, ami tartalmazza mind a négy könyvet 25% kedvezménnyel.


Bevásárlókosár (0)

Az ön kosara üres.