FACEBOOK VERSENY FELTÉTELEK

I. Általános rendelkezések

1.1 Ezek a szabályok meghatározzák a verseny feltételeit és szabályait Hravá škôlka s.r.o (a továbbiakban: "Szervező")

1.2 Fontos dátumokat (a verseny kezdete és vége, a nyertes közzétételének dátuma stb.) És a nyertest a Szervező mindig a hivatalos Facebook-oldalán - Lerni.hu .

1.3 A verseny kezdetének a Szervező Facebook oldalán megjelent cikket tekintjük, amelyet versenyként jelölünk meg. A verseny végének a sorsolás napját reggel 8:00 órának tekintjük.

1.4 A verseny kizárólag azoknak a személyeknek szól, akik állandó vagy ideiglenes lakóhellyel rendelkeznek Magyarországon.

 

II. A verseny és a résztvevők fókusza

2.1 Verseny folyik egy játékért vagy több játékért egy személy számára. A verseny összes feltételének megfelelő versenyzők végső számából a Szervező sorsolja a nyertest.

2.2 A versenyre történő jelentkezés az alábbi feltételek teljesítésének minősül:

a) csak 18 évesnél idősebb személy vehet részt,

b) és véleményt írt a Szervező Facebook-oldalának képéhez amelyet versenynek jelölnek meg.

c) az 1.3. pont szerinti időtartamon belül vesz részt a versenyen

d) teljesíti az 1.4. pontban említett területi joghatóságot

 

III. Szavazási folyamat és értékelés

3.1 Az a versenyző, aki teljesíti a jelen szabály 2.2. Pontjában foglalt összes feltételt, sorsolásra kerül.

3.2 Azok a versenyzők, akiknek profilján hamis Facebook-fiók vagy a versenyeken való részvételre létrehozott fiók jeleit mutatják, nem vesznek részt a sorsoláson.

3.3 A sorsoláson nem vesznek részt azon versenyzők, akik többször véleményezték a versenyt, vagy akik tevékenységének spam jelei vannak.

3.4 A Szervező bármely versenyzőt kizárhat a versenyből is, ha a versenyző cselekedeteivel megsérti a verseny szabályait, vagy ha ésszerűen gyanús lenne az ilyen cselekedetekkel szemben.

3.5 A Szervező a verseny vége után a végső versenyzők számából sorsolja ki a nyertest.

3.6 A nyertest a lerni.hu weboldalon teszik közzé a Facebookon.

 

IV. Árak és egyéb rendelkezések

4.1 Ha bebizonyosodik, hogy a nyertes nem teljesítette a verseny bármely feltételét, a nyeremény nem kerül kiosztásra. A nyeremények nem végre hajthatóak, és nincs rá jogi igény.

4.2 A szervező fenntartja a jogot, hogy indoklás nélkül bármikor lerövidítse, megszakítsa vagy lemondja a teljes versenyt. A szabályok minden módosítása úgy lép hatályba, hogy közzéteszi őket az oldalán. A versenyszabályok megváltoztatása nem jogosítja fel a versenyzőt a versenyben való részvétellel kapcsolatos költségek megtérítésére.

4.3 Az árak semmilyen módon nem pótolhatók.

4.4 A nyeremény átadásához a nyertes köteles a verseny eredményének bejelentésétől számított 7 napon belül kapcsolatba lépni (e-mailben, Facebook-on, telefonon) a Szervezővel, és megadni a Szervezőnek az alábbi információkat: neve és vezetékneve, szállítási címe, e-mail címe és telefonszáma.

4.5 Ha lejár 7 nap, a nyertes nyerési joga lejár.

4.6 A nyeremény kizárólag a Magyarország címre kerül kézbesítésre.

 

V. Záró rendelkezések

5.1 A szervező fenntartja a jogot, hogy a verseny során módosítsa a verseny szabályait, amennyiben ez nem ütközik a versenyzők jogaival.

5.2 Ezen szabályok megsértése a versenyző kizárását eredményezheti.

5.3 Abban a pillanatban, hogy a versenyző belép a versenybe, elfogadja ezeket a versenyszabályokat. Ugyanakkor a versenyző egyetért azzal, hogy a Facebooknak nincsenek kötelezettségei vele szemben. A versenyző tudomásul veszi azt is, hogy a versenyt a Facebook semmilyen módon nem szponzorálja, hagyja jóvá és nem irányítja, és nincs kapcsolatban vele.

5.4 A Résztvevő hozzájárulást ad a Szervezőnek személyes adatainak (név, vezetéknév, a nyeremény kézbesítéséhez szükséges cím, e-mail és telefonszám) feldolgozásához a verseny megszervezése céljából, ideértve a személyes adatok védelméről szóló törvénynek megfelelő közzétételt is. Ugyanakkor a versenyző tudomásul veszi, hogy az összegyűjtött adatokat a verseny céljaira a Szervezője gyűjti és dolgozza fel, és ezen adatok gyűjtője nem a Facebook.

Bevásárlókosár (0)

Az ön kosara üres.