Társas és logikai játékok gyerekeknek: Játsszatok együtt!

Társas és logikai játékok gyerekeknek: Játsszatok együtt!

Gyermekekkel tölteni az időt néha kihívást jelent. Valljuk be az igazat, teljes mértékben minket annyira nem szórakoztatnak a gyerekek játékai. De a társas és logikai játékok egy teljesen más  tészta. Szórakoztatóak, és a legkisebb gyerekek és szüleik szeretnek velük időzni. Nem hiszed? Próbáld ki kínálatunk játékait (nem csak) gyerekeknek.

  

Otthon biztos elegendő klasszikus játékkészlettel rendelkezik. Ugrás, kidobás, és utána persze harag. Időnként golyók repülnek át az asztalon, vagy kalapok ugranak át az asztalon. A kirakós készletek hosszabb ideig szórakoztatják a gyerekeket, és a mágnes táblák vagy a matricás könyvek sem hiányozhatnak. De mit kell tenni, ha rossz az idő van,  vagy csak egyszerűen a tető alatt kell maradnia? Próbálja ki a társas és logikai játékainkat.

Válasszon kedvenc társasjátékaink közül, amelyek az egész családot szórakoztatják (valóban):

Logikai játékok okos fejecskéknek

Kínálatunk egyik legnépszerűbb játéka, amelyben a gyerekeknek (és a felnőtteknek) is fel kell használniuk az összes agysejteket és tekervényeket. Ha szereted a kihívásokat, és még jobban élvezed a gondolkodást és a tervezési lépéseket, válaszd a Rázd meg a dobozt társasjátékot. A rókának a START mezőből az END mezőbe kell juttatnia a játékblokkját.  Hogyan működik a játék? Megtekinthető ezen a linken

https://www.youtube.com/watch?v=0RYjwGE5oFc

A játéknak több nehézségi foka van, és csak rajtad múlik, hányat tudsz elsajátítani. A játékblokkokat amennyiszer csak akarod  megfordíthatod-görgetheted. Azonban nem szabad tolással mozdítani.

       

Segíts a kis vízilónak, mert szeret fürdeni, de a csövek teljesen széthullottak. Tehát próbálja meg feltölteni meleg vízzel aranyos barátunknak a kádat. Elég ha fadarabokat úgy rakja össze, hogy ne ütközzön akadályokba, és csatlakoztassa a csöveket. Hogyan lehetséges ez? Néha egész egyszerűen, máskor erősen kell gondolkodni.

https://www.youtube.com/watch?v=dcOOVdyANSw

      

Logikai játékok a figyelem gyakorlására a gyors és ügyes ujjakért

Egy arckifejezés sok mindent elárul rólad. Például, ha dühös, zavart vagy grimaszkodik mindenkire. Ez a játék próbára teszi a figyelmet, valamint a sebességet. Legfeljebb négy játékos játszhat egyszerre. Ki lesz a leggyorsabb?


https://www.youtube.com/watch?v=z_wnF4ooKaI

      

A Golyócska társasjátékban el kell sajátítania a stratégia művészetét, és nagyon óvatosan ki kell húznia az azonos színű golyókat a játéktérről. Válassza ki azokat, amelyek egymás mellett vannak, vagy használja a lépést, és tolja egy helyre az egyforma színeket. A játék kiválóan alkalmas a finommotoros készségek edzésére, de megtanítja a gyerekeket előre tervezni és gondolkodni.

      

A gyermek társasjátékoknak nem kell egyoldalúknak lennnie. Épp ellenkezőleg. Nálunk olyan játékokat talál, amelyek boldoggá teszik családját. Az asztalnál, utakon, kiránduláson. Töltsön együtt egy kis időt. TV, táblagép, számítógép, mobiltelefon nélkül. Ha jól szórakozik, nagyon gyorsan elrepül az idő.
Ha érdekli Önt a társasjátékaink játék szabályai, vagy ha segítségre, tanácsra lenne szüksége, keressen minket bátran. Itt vagyunk Önnek. :)


Bevásárlókosár (0)

Az ön kosara üres.