Mágneses tábla : Gyermekjáték felnőtteknek is

Mágneses tábla : Gyermekjáték felnőtteknek is

A mágneses tábla olyan jelenség, amelyet már régóta figyelünk. Az óvodákban kezdődött, és rövid idő alatt ez a taneszköz népszerű játék lett az óvodásoknál és iskola felkészítőkben. Hogyan működnek a mágneses táblák, és miért olyan népszerűek?

         

Mágneses korszak

Ha már Önnél is megjelent a mágneses korszak, akkor valószínűleg tudja, mit jelent ez. A gyerekeket lenyűgözik a mágnesek. Csodálatosak, és még jobb, hogy a kezükben tarthatják ezt a csodát. Gyermekeivel együtt felfedezheti a fizika csodálatos világát, és támogathatja érdeklődésüket a természettudományok iránt. A tanulás örömét táblákon keresztül fogják megtapasztalni, amelyekben apró mágneses golyók vannak elrejtve.

Mágneses tábla mindenkinek

Vele együtt dolgozni nagyon intuitív, szórakoztató és pihentető. A mágneses tábla praktikus ajándék, és alkalmas a következőknek:

  • hároméves kortól a finommotoros készségeket gyakorló gyermekek,
  • kreatív óvodások
  • iskolások,
  • tizenévesek,
  • szülők, akiknek szükségük van stresszoldásra,
  • idős emberek, akik elveszítik a motoros készségeiket,
  • emberek sérülések után, akiknek vissza kell szerezniük az érzést a kezükben.

Mágneses táblák utazásra és óvodába

Annak köszönhetően, hogy a tábálákból nem tud kiesni semmi sem, magukkal vihetik autó utakra, ahol a sablonok vagy a saját fantáziájuk szerint képeket készíthetnek. Megpróbálhatja megismételni a matematikai példákat, összeadást, kivonást vagy szorzást.

Az óvodákban a táblák oktatási segédeszközként ismertek. A gyerekek a táblát használják a finommotoros készségek fejlesztésére, és az első betűk gyakorlásához. Hogy megkönnyítsük ezt a folyamatot kicsinyeink számára, egy kétoldalas táblát is talál kínálatunkban, ahol betűk és számok írását gyakorolhatják a kicsik.

Az okos fejecskék tábláját LOGIDOTS -nak hívják. Háttérfeladatokkal jár, amelyeket az okos fejecskék biztosan megoldanak. És ha nem, segíthet és tanácsot adhat nekik.

Tartósság és minőség

Mágneses tábláink tartósak, kiváló minőségűek és biztonságosak. Nem kell attól tartania, hogy néhány használat után szétesnek. Ezenkívül abban az esetben, ha a mellékelt toll elveszik, vásárolhat tőlünk csere mágneses tollat.

Örömmel segítünk a megfelelő tábla kiválasztásában. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és elmondjuk azt is, hogyan spórolhat a táblákon, és mik az aktuális kedvezményeink.

      


Bevásárlókosár (0)

Az ön kosara üres.