Karácsonyi kalauz - Top 5 univerzális oktató ajándék mindenkinek

Karácsonyi kalauz - Top 5 univerzális oktató ajándék mindenkinek

Összegyűjtöttük a legjobb 5 univerzális oktató játékot, amelyek nem csak szórakoztatnak, de fejlesztik a kreativitást,támogatják a logikus gondolkodást és kíváncsiságot. Ezek a játékot örömet okoznak a fiúknak és lányoknak, idősebbeknek és fiataloknak egyaránt.

Colormag

A mágneses játékok napjainkban egyre népszerűbbek. A mágnesek világa a kisgyerekeknek, a kamaszoknak és szüleiknek is szórakoztató.  Teret ad a gyermekeknek a különböző építményék létrehozásához és kombinálásához, ami fejleszti képzelőerejüket és kreatív gondolkodásukat. A mágneses elemekkel való játék során a gyermekek fejlesztik motoros készségeiket és pontosságukat. Az építés során a gyermekek megtanulják, hogyan kell logikusan gondolkodni, milyen sorrendben kell haladniuk az építmények létrehozásakor. A mágneses építőkészlettel való játék szórakoztató és pihentető tevékenység, amely lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy felfedezzék a fizika és a mágnesek alapelveit. 

Rainbow keepers

A tapadókorongos építőkészlet használata nagyszerű módja a gyermek kreativitásának, logikus gondolkodásának és motorikus készségeinek fejlesztéséhez. A készlet különböző formájú és színű tapadókorongokat tartalmaz, amelyekből számos elképesztő motívum és építmény készíthető. A darabok sima felületekre rögzíthetők, és különböző konstrukciókat hozhatunk létre velük.

Woodie pops

A színes Woodie Pops fadarabok ideális választás a különböző képek és mandalák komponálásához, valamint egyensúlyozó játékokhoz. Ez a játék támogatja a gyerekek képzelőerejét és készségeik fejlesztését. A Woodie Pops játék alkalmas óvodás és idősebb gyerekek számára is. Remek lehetőséget kínál a szülőknek és a gyerekeknek arra, hogy minőségi időt töltsenek együtt.

A szilikonos játékok 

A szilikonos játékok rendkívül népszerűek biztonságuk és tartósságuk miatt. A szilikon rugalmas, biztonságos és nem mérgező anyag. Ez a sokoldalú oktató játék fejleszti a szem-kéz koordinációt, a kreatív gondolkodást és a problémamegoldó készségeket.

Újrafelhasználható matricák

A Lerni matricák oktatók, újra és újra felhasználhatóak, akár évekig is kibírják és könnyen eltávolíthatóak a sima felületekről. Ezen kívül a gyerekek gyakorolhatják a finommotorikát, fantáziát vagy akár a szerepjátékokat. Ajánlatunkban több fajta matricás könyv is megtalálható, kisfiúknak viszont leginkább a Az emberi test és az Állatok témákat ajánljuk.

Bevásárlókosár (0)

Az ön kosara üres.