Karácsonyi kalauz - Top 5 oktató játék kislányoknak

Karácsonyi kalauz - Top 5 oktató játék kislányoknak

Megtalálni az ideális ajándékot gyermeked számára, nemcsak Karácsonyra, megterhelő lehet. Szerencsére itt vagyunk, hogy ezt megkönnyítsük! Összeszedtünk 5 olyan oktató játékot kislányoknak, amelyek nemcsak szórakoztatóak, de támogatják a kreativitás fejlesztését, logikus gondolkodást és kíváncsiságot. Ajándékozz a karácsonyfa alatt örömet, tudást és felejthetetlen élményeket. Ne feledd, hogy a legjobb ajándékok azok, amelyek nemcsak örömet okoznak, de inspirálnak is. 

Újrafelhasználható matricák - Hercegnők és tündérek 

A Lerni matricák oktatók, újra és újra felhasználhatóak, akár évekig is kibírják és könnyen eltávolíthatóak a sima felületekről. Ezen kívül a gyerekek gyakorolhatják a finommotorikát, fantáziát vagy akár a szerepjátékokat. Ajánlatunkban több fajta matricás könyv is megtalálható, kislányoknak viszont leginkább a Hercegnők és tündérek, a Mit vegyek fel? és a Hogyan rendezzem be a házam? témákat ajánljuk. 

Hurrá víz - Hercegnők 

A Hurrá víz gyerek kifestő egyedülálló technológián alapszik. A fehér lapok életre kelthetőek tiszta víz használatával. Ezek a kifestők szórakozást kínálnak rendetlenség nélkül, mivel a gyerek nem koszolja össze sem magát, sem pedig környezetét. A kifestő újra felhasználható, elég néhány percet várni, amíg megszáradnak az oldalak. Kompakt méreteinek hála ideális utazásokhoz, a gyerekek megtanulhatják a színeket és a helyes ceruzatartást. Több témában is elérhetőek, viszont a kislányoknak kifejezetten a Hercegnők kifestőt ajánljuk. 

Rózsaszín dinamikus homok 

A kinetikus homok élő vagy mozgó homokként is ismert. Egy speciális homok fajtáról van szó, amely képes cseppfolyós állapotban mozogni, miközben valójában szilárd anyag. A homok folyik, tapintásra kellemes és különbözőképpen formázható. Emellett pozitívan hat a finommotorika és alkotókészség fejlődésére, támogatja a gyermeki fantáziát és nyugtató hatású. A gyerekeknek megannyi tevékenységet kínál, szórakozhatnak a mágnesekkel, összekapcsolható tojásokkal, pecsétekkel együtt, fejleszthetik a grafomotorikát vagy játszhatnak nyílt végű játékokat. A kislányoknak elérhető gyönyörű rózsaszínben is. 

Varázsrajzolás

A mágikus rajztábla papírt spórol, biztonságos, szórakoztató, nem foglal sok helyet és ideális utazásokhoz is. A varázsrajzolás sokoldalúan felhasználható, könnyen kezelhető, alacsony az energiafogyasztása és fejleszti a gyerekek kreativitását. Olyan edukációs játékról van szó, amely elhozza a korlátok nélküli rajzolás lehetőségét - akár alaprajzok szerint, akár csak önmagában - a gyermeki fantázia szerint. Kislányoknak szánt rózsaszínben három méretben is elérhető. 

Ujjfestékek és Silky Crayon viaszkréták 

Ha olyan játékot keresel, ami fejleszti a kreatív tevékenységeket, akkor az ujjfestékeket vagy a Silky Crayon viaszkrétákat is választhatod. A viaszkréták vízzel érintkezve vízfestékként is használhatóak, ragyogó árnyalatuk van, nem mérgezőek és praktikus csomagolásban vannak. Az ujjfestékek úgy lettek kifejlesztve, hogy gondtalan szórakozást és oktató élményt nyújtsanak, támogatják az alkotókészséget és a szenzorikus fejlődést. Egyenesen a felületre kenhetőek az ujjak segítségével, vízzel keverhetőek és ártalmatlanok a bőrre.


Bevásárlókosár (0)

Az ön kosara üres.