Karácsonyi kalauz - Top 5 oktató játék kisfiúknak

Karácsonyi kalauz - Top 5 oktató játék kisfiúknak

Megtalálni az ideális ajándékot gyermeked számára, nemcsak Karácsonyra, megterhelő lehet. Szerencsére itt vagyunk, hogy ezt megkönnyítsük! Összeszedtünk 5 olyan oktató játékot kislányoknak, amelyek nemcsak szórakoztatóak, de támogatják a kreativitás fejlesztését, logikus gondolkodást és kíváncsiságot. Ajándékozz a karácsonyfa alatt örömet, tudást és felejthetetlen élményeket. Ne feledd, hogy a legjobb ajándékok azok, amelyek nemcsak örömet okoznak, de inspirálnak is. 

Újrafelhasználható matricák - Járművek és állatok 

A Lerni matricák oktatók, újra és újra felhasználhatóak, akár évekig is kibírják és könnyen eltávolíthatóak a sima felületekről. Ezen kívül a gyerekek gyakorolhatják a finommotorikát, fantáziát vagy akár a szerepjátékokat. Ajánlatunkban több fajta matricás könyv is megtalálható, kisfiúknak viszont leginkább a Járművek és az Állatok témákat ajánljuk.  

Hurrá víz - Dinoszauruszok, Járművek, Szafari 

A Hurrá víz! gyerek kifestő egyedülálló technológián alapszik. A fehér lapok életre kelthetőek tiszta víz használatával. Ezek a kifestők szórakozást kínálnak rendetlenség nélkül, mivel a gyerek nem koszolja össze sem magát, sem pedig környezetét. A kifestő újra felhasználható, elég néhány percet várni, amíg megszáradnak az oldalak. Kompakt méreteinek hála ideális utazásokhoz, a gyerekek megtanulhatják a színeket és a helyes ceruzatartást. Több témában is elérhetőek, viszont kisfiúknak kifejezetten a Szafari, Járművek és Dinoszaurusz kifestőket ajánljuk. 

Összekapcsolható tojások - Dinoszauruszok, Járművek 

Az összekapcsolható tojások segítenek különböző készségek és kognitív képességek fejlesztésében. A tojások soha nem törnek el, héjuk tartós és a belsejük érdekes formákat rejt. Kisfiúknak például az újdonságunkat ajánljuk, a Dínós összekapcsolható tojásokat, melynek hála megismerkedhetnek az egyes dinoszauruszokkal és gyakorolhatják a színeket. A tojásokkal memóriajáték is játszható, pecsételhettek velük valamilyen modellező anyagba vagy homokba, vagy játszhattok különböző csoportosító játékokat. 

Tubi jelly dinoszauruszok, szörnyecskék, állatok

A tematikus kreatív készletek háromdimenziós alakzatok létrehozására szolgálnak. Használatuk varázslatos, hiszen akár otthon is saját kísérleteket végezhettek, melyeknek eredményei az egyedi, kézzel készített zselés figurák. Emellett fejlesztik a motorikus készségeket, kreativitást, szórakoztatóan közelítik meg a tudományt és segítenek a színek felismerésében. A fiúknak leginkább a dinoszauruszok, szörnyecskék vagy állatok tematikus készletet ajánljuk. 

Varázsrajzolás

A mágikus rajztábla papírt spórol, biztonságos, szórakoztató, nem foglal sok helyet és ideális utazásokhoz is. A varázsrajzolás sokoldalúan felhasználható, könnyen kezelhető, alacsony az energiafogyasztása és fejleszti a gyerekek kreativitását. Olyan edukációs játékról van szó, amely elhozza a korlátok nélküli rajzolás lehetőségét - akár alaprajzok szerint, akár csak önmagában - a gyermeki fantázia szerint. Kisfiús kék színben három méretben is elérhető. 


Bevásárlókosár (0)

Az ön kosara üres.