Gyermek tetoválás: biztonságosak, szórakoztatóak, tartósak és könnyen eltávolíthatók

Gyermek tetoválás: biztonságosak, szórakoztatóak, tartósak és könnyen eltávolíthatók

Tetoválni vagy nem tetoválni? Ez itt a kérdés.

A Gyermek tetoválások biztonságos megoldás nemcsak a gyermekek, hanem a játékos hangulatú felnőttek számára is. Nálunk sokféle tetoválást megtalál. Miért olyan népszerűek, és miért nem kell egyáltalán aggódnia miattuk?

        

Biztonság az első helyen

Tetoválásaink szigorú teszteken mentek keresztül, és teljesen biztonságosak. Könnyen használhatók, még azok számára is, akik még nem próbáltak ki az ideiglenes tetoválásokat. Mondjuk, hogyan kell csinálni:

  1. Óvatosan távolítsa el a védőfóliát.
  2. Válassza ki a használni kívánt képet, és óvatosan vágja ki. (Javasoljuk, hogy ezt a tevékenységet ne gyerekek végezzék, hanem inkább egy felnőtt. Ha nagyobb felelősséget szeretne adni a gyerekeknek, győződjön meg arról, hogy biztonságos módon és mindig felnőtt felügyelete mellett kezelik az ollót.)
  3. A képet tegye víz alá, és azonnal rányomhatja a kívánt helyre.
  4. Ezt úgy is megteheti, hogy rányomja a képet a bőrére, és ezt követően áttörli vizes pamut törlővel, vagy vizes ruhával, vagy a vízsugár segítségét használva.
  5. A tetoválást a bőrhöz kell nyomni 20-30 másodpercig. (Ha hamarabb elmozdítja a tetoválást vagy eltávolítja a fedőpapírt, a tetoválás nem lesz tartós.)
  6. Nagyon óvatosan távolítsa el a fedőpapírt, és hagyja, hogy a tetoválás szabadon száradjon.

       

A tetoválás eltávolítása is nagyon egyszerű. Mindössze annyit kell tennie, hogy babaolajjal vagy alkohollal dörzsölje, és egyszerűen pamut törlővel törölje le. Így nem kell tartania attól, hogy a tetoválás nyomokat hagy.

Természetesen, ha gyermekeinek rendkívül érzékeny a bőre, próbáljon ki egy kisebb tetoválást, és egy idő után távolítsa el. Nem javasoljuk a tetoválás arcra felvitelét.

Gyermek tetoválás lányoknak

Delfinek, halak, unikornisok, szívecskék,sellők vagy hercegnők. A lányok körében ezek a gyermek tetoválás motívumok a legnépszerűbbek. Romantikus lelkük a fantázia fantasztikus világában él, és a bőrükön megjelenő színes képek egyszerűen nem tudnak ellanállni nekik. Ha a kislányok szeretik a merészebb tetoválásokat, próbálják ki együtt a dinoszauruszokat, a kalózokat, az űrrakétákat vagy a vidám szörnyeket.

Gyermek tetoválás fiúknak

Fiai vannak otthon? Mit szeretnek a legjobban? Katonákat, dinoszauruszokat, autókat vagy kalózkokat? Mindezen motívumokat megtalálja nálunk matricakönyvek, oktatójátékok, különféle kirakósok formájában. Az ideiglenes tetoválások vidám képekkel és sok színnel szintén népszerűek. A fiúk inkább ideiglenes autó tetoválásokat készítenek, de nem is vetik meg az igazán fogas cápát, a vidám szellemeket vagy a tigrist. Végtére is, minél ijesztőbb a tetoválás, annál jobb. De nem kell félni. Bár tetoválásaink színesek és kiváló minőségűek, nagyon könnyen eltávolíthatók.

Tetoválás egy gyerekpartira?

Élessze fel a gyermek bulit egy nem mindennapi tevékenységgel. A műalkotások készítése, a játékok, a futás, az éneklés és a kiabálás mellett tetováló stúdiót is nyithat. Nálunk rengeteg tetoválóanyagot talál kiváló áron, valamint speciális csomagokat ideiglenes tetoválásokról gyerekeknek.

 


Bevásárlókosár (0)

Az ön kosara üres.