Flexi készlet: Újdonság az oktatási játékok világában

Flexi készlet: Újdonság az oktatási játékok világában

Hogyan játszol otthon? Van kedvenc játékod? Nekünk is van! Idén egy újdonsággal bővítettük kínálatunkat, amely bombasztikus sikert ért al az oktatási világpiacon. Első pillantásra a Flexi építőkészlet a klasszikus építő elemek nagyon egyszerű kombinációja. Második pillantásra azonban egyedülálló tulajdonságokkal lep meg.

       

Nem mindegy, hogy milyen építőkészlet

A fantáziának nincsenek korlátai. De ezt nem mondható el a hétköznapi építőkészletekről. Szilárd alakjukkal korlátoznak minket. Általában négyzet alakúak, és csak korlátozott formákat tudunk készíteni belőlük. Milyen a kedvenc Flexi építőkészletünk?

  • Rugalmas - megérdemelten kapta a "flexi" jelzőt.
  • Kellemes tapintású - a készlet felülete bársonyosan puha.
  • Rögzített - a készlet miden rúdja alumínium huzalt rejt.
  • Tartós - normál használat és hajlítás esetén ez A Flexi építőkészletet nem károsítja

  

Hogyan működik?

Csomagolja ki a dobozt, és fedezze fel a varázspálcák színes világát. Mindegyiket egy csatlakozó zárja le, amelynek köszönhetően olyan alkotásokat hozhat létre, mintha zsírkrétákkal rajzolt volna. Vagy összekapcsolhatja az egyes darabokat különböző 3D alakzatokká. Köröket, betűket, geometriai alakzatokat, állatokat, virágokat vagy házat hozhat létre.

A jövő építészei építik a jövő házát, a belsőépítészek bútorokat készítenek egy babaházhoz vagy egy varázslatos virágágyhoz.

Mit nem tudtál a Flexi építőkészletről?

A hazánkban elérhető minőségi oktatási játékok, beleértve a Flexi építőkészletet, fantasztikus tulajdonságokkal rendelkeznek:

  • a gyerekek sokkal hosszabb ideig szórakoznak,
  • különböző korosztályú gyerekek érdeklődését felkelti, és szívesen visszatérnek hozzájuk,
  • a szülők örülni fognak, hogy a Flexi építőkészlet számukra is addiktív és szórakoztató.

Próbálja ki ezt az újdonságot az oktatási játékok között, és gyorsan észreveheti a gyermekek motoros képességeinek javulását, a kreativitás és a képzelet fejlődését.

 

  

Több, mint egy játék

A Lerniben úgy gondoljuk, hogy minden játéknak hozzáadott oktatási értékkel kell rendelkeznie. Nem csak a gyermekek rövid szórakoztatásának egyszerű módjait keressük. Célunk, hogy segítsünk minden gyermeknek kifejleszteni természetes tehetségét, és bebiztosítani neki a szórakoztató tanulást. Ha osztja filozófiánkat, akkor mindenképpen a legjobb játékokat választja ki tőlünk.


Bevásárlókosár (0)

Az ön kosara üres.