Festés vízzel – apró varázslat, melynek hála gyermeked rendetlenség nélkül szórakozik majd!

Festés vízzel – apró varázslat, melynek hála gyermeked rendetlenség nélkül szórakozik majd!

Ha még nem szereztétek be a Hurrá víz bestsellert, itt az idő ezen rögtön változtatni. A Lerni ugyanis egy olyan gyerek kifestőt kínál, amely egyedi technológiájának hála színezők nélkül is működik - ami egyben azt jelenti, hogy nincs rendetlenség, kiszínezett ruhák vagy szinte lemoshatatlanul maszatos kezek.  Ez még nem minden, a Hurrá víz kifestőknek más előnyei is vannak. 

Színes kifestőzés csupán tiszta vízzel

A fehér oldalakat színessé varázsolhatjátok csupán víz használatával. Mi sem egyszerűbb, elég megtölteni vízzel a csomag részét képező ecsetet és végigmenni vele az oldalon. Gyermeked könnyen elsajátítja hogyan kell fogni az íróeszközöket, megismerkedik a színekkel és egy érdekes felfedező útra indulhat. A tematikus kifestőknek hála megismerkedhet a tanyasi állatokkal, járművekkel vagy távoli szafarival! A Lerni Hurrá víz kifestő nem csak a színezésről szól, de feladatok teljesítéséről is. A gyerekeknek rejtett képeket kell keresniük vagy elszámolniuk 10-ig, miközben a vízzel töltött ecset segítségével kirajzolódnak az egyes ábrák.

Rendetlenség és folt nélküli színezés

A Hurrá víz kifestők rendetlenség nélküli szórakozást biztosítanak. A csak vízzel való festést biztosító technológiának hála nem kell aggódnod a kosztól. Kifestőinkkel gyermeked nem keni össze sem magát, sem a környezetét. Ezért nem kell többé a piszkos pólók, bútorok vagy frissen mosott ruhák miatt aggódnod.

Újra felhasználható

A kifestők ismételten felhasználhatóak, elég pár percet várni. Amikor a lapok megszáradnak és ismét kifehérednek gyermeked újra játszhat velük. Kifestőinknek hála nem fognak otthonodban felhalmozódni a ceruzák, színezők vagy papírdarabok. A Lerni Hurrá víz kifestők helyet spórolnak és ökológikusak. 

Ideális utazáshoz 

Kompakt méreteinek hála a színezőt egyszerűen bedobhatod a táskádba vagy hátizsákodba, így tökéletes nemcsak utazások alkalmával, de akár az orvosi váróban, vagy bárhol ahol gyermeked szórakoztatást igényel. A kifestők nagyon strapabíró anyagból készültek, úgyhogy nem teszik őket tönkre a legügyetlenebb kezek vagy döcögős autóút sem. 

Tematikus kifestő mindenkinek

Kifestőink mindenkit egyaránt elszórakoztatnak. A Lerni széles kínálatából biztosan megtalálod a megfelelőt, legyen szó egy kis hercegnőről vagy egy állatimádó lurkóról:

- Hurrá víz! Járművek

- Hurrá víz! Farm

- Hurrá víz! Állatok

- Hurrá víz! Hercegnők

- Hurrá víz! Szafari

- Hurrá víz! Dinoszaurusz

Hogyan használjuk a kifestőt?

A vízzel való festés nagyon egyszerűen működik – elég megtölteni tiszta vízzel a speciális ecsetet és elkezdeni festeni. A lapokkal való érintkezés során előjönnek a színek az adott oldalon.

Miért válasszuk a tiszta vízzel való festést? 

A rajzolás vagy festés a gyerekek egyik módja a környezetükkel való kommunikációra, felfedezik a tehetségüket és gyakorolják a kreatív gondolkodást. A kifestő három éves kortól ajánlott és a megannyi témának köszönhetően lányok és fiúk egyaránt imádni fogják, fejleszthetik finommotorikájukat, gyakorolhatják az írást és a felületre való elegendő nyomóerőt.

Ezeknek a játékoknak segítségével gyermeked szórakozás közben kiélheti kreativitását, megismerkedhet a színekkel, új formákkal és ezt mind felesleges rendetlenség nélkül. Elegendő a tiszta víz és egy lapos felület. Kétségtelenül nagy előny az is, hogy a végtelenségig festhet. Színezők és kosz nélkül.

Kínálatunkból a Hurrá víz kifestőket itt találod:

https://lerni.hu/collections/festes-vizzel

Ha meggyőződtél arról, hogy ideje beszerezned a Hurrá víz! kifestőket kínálatunkból, van egy szuper hírünk. A WATER kód felhasználásával most kihasználhatod 3+1 akciónkat! Válassz bármilyen 4 darab kifestőt, add meg a kódot és az akció automatikusan érvénybe lép


Bevásárlókosár (0)

Az ön kosara üres.