A gyereknap közeleg, itt van néhány tippünk a legjobb ajándékokra

A gyereknap közeleg, itt van néhány tippünk a legjobb ajándékokra

A gyereknap az öröm, gondtalanság és a legkisebbek örökös energiájának ünnepe. Szintén egy nap, amikor megemlékezünk a gyerekek jogainak, jólétüknek és oktatásuknak fontosságáról. A gyereknap egy olyan fontos ünnep, amely emlékeztet, hogy a gyerekek jelentik a társadalmunk jövőjét és megérdemlik a szeretetet, védelmet és támogatást. Olyan nap ez, amikor nem csak ünnepelnünk kell, de elgondolkodni azon, hogyan tehetnénk mi ezt a világot még jobb hellyé számukra. Ha szeretnéd meglepni gyermeked egy érdekes játékkal, amely a szórakoztatás mellett oktat is, itt van néhány tippünk, amivel biztos mosolyt csalsz az arcára.

Colormag mágneses építőkészlet 

A mágneses építőkészlettel a gyerekek különböző részek kombinációjával megannyi alakzatot vagy építményt alkothatnak. Az építőkészlet különböző színű és alakzatú részekből áll. Erős és ellenálló mágnesek alkotják őket. A mágneses építőkészlettel való játék fejleszti a finommotorikát, pontosságot, segíthet a színek tanulásában vagy a mágnesesség alapjainak megismerésében. Mindemellett ideális kikapcsolódást ígér az egész család számára. Az építőkészlet mágnesei erősen tartanak, viszont könnyen szétválaszthatóak. Hozzáilleszthetőek bármilyen fém felülethez, így játszható otthon, szőnyegen, a hűtőszekrényen vagy az autóban. Ajánlatunkban megtalálható a 60db-os és 100db-os, az átlátszó CLEAR és az akadálypálya TUBES verzió is. 

A Colormag CLEAR építőkészlet az átlátszó részeken kívül oktató kártyákat is tartalmaz, amelyek segítségével a gyerekek megismerkedhetnek a természet világával. A TUBES építőkészlet gyönyörű színekben pompázik és tökéletesen illeszkedik bármely COLORMAG verzióhoz. A TUBES építőkészlet mágneses részei simábbak és továbbfejlesztett illesztésekkel rendelkeznek az akadálypályák létrehozásához,amivel még jobban fokozzák az építmények stabilitását. A csomag részéhez tartozik 4 gyönyörűen világító golyó is, amellyel minden építmény ragyogni fog.

A COLORMAG kóddal minden építőkészletet 30% kedvezménnyel vásárolhatsz meg.


LOGIDOTS

A Logidots mágneses tábla elvarázsolja a gyerekeket színes részeivel, amelyek a helyes feladatok megválaszolására használhatóak. A mágneses táblának hála a gyerekek fejleszthetik a logikus gondolkodást, memóriát és finommotorikát. A közkedvelt mágneses táblához megvásárolhatóak a Logidots kártyák, amelyek különböző témakörök szerint lettek összeállítva. A Logidots kártyák önjavító segédeszközök a nagycsoportos óvodás és kezdő iskolás gyerekek számára. A kártyák különböző nehézségi szinttel rendelkeznek, amely az elülső oldalon van feltüntetve. A gyerekek az egyes feladatoknál megtanulnak következtetéseket levonni, logikusan gondolkodni és ellenőrizni a döntések helyességét. Az új Logidots kártyák segítenek megismerkedni az állatvilággal, a hulladék szelektálásával, a pénzügyekkel és az emberi testtel.

A mágneses tábla és hozzá való kártyák vásárlása esetén most a tiéd lehet egy kártyacsomag teljesen ingyen a LOGI kóddal. 

Orvosi készlet a kis doktoroknak 

Ez a szett tartalmaz mindent, amire egy kis orvosnak szüksége lehet. Legyen szó minőségi fa orvosi eszközökről vagy TAJ kártyáról, a szett mindent tartalmazni fog, hogy órákon át tartó szórakozást biztosítson, miközben gyermeked inspirálódik és tanul. A csomagban megtalálható például egy orvosi táska, fa segédeszközök (fecskendő, lázmérő, fogó…), TAJ kártya, gyerek sztetoszkóp vagy orvosi igazolvány. A szett felhasználható akármilyen szerepjáték vagy oktató játék alkalmával.  

Rainbow keepers tapadókorongos építőkészlet 

A Rainbow Keepers tapadókorongos építőkészlet ideális eszköz a gyerekek kreativitásának, logikus gondolkodásának és motorikus készségeinek fejlesztésére. A csomag színes tapadókorongos részeket tartalmaz, amelyek összekapcsolásával különböző alakzat vagy építmény létrehozható. Az építőkészlet minőségi és egészségre ártalmatlan anyagokból készült, amelyek környezetbarátok és főleg biztonságosak a gyerekekre nézve. A tapadókorongos részecskék úgy lettek tervezve, hogy elég nagyok legyenek. Ez azt jelenti, hogy még a legkisebb rész sem okoz a kisgyerekeknél fulladásveszélyt. A részecskék bármilyen sima felületre rátapaszthatóak és különböző formák megalkotására alkalmasak. A velük való manipuláció segít javítani a finommotorikán és a mozgások pontosságán. A tapadókorongok mindemellett tökéletesek utazások alkalmával, autóba vagy a kádba.

A Rainbow Keepers építőkészletekre felhasználhatod a KEEP50 kódot, amellyel érvénybe lép az 1+1 féláron akciónk, vagy a 30% kedvezményre szóló RAINBOW kódot. 

Smart EGGS összekapcsolható tojások

Az összekapcsolható tojások ideálisak a kisebb gyerekek számára. Segítenek fejleszteni néhány nagyon fontos készséget és kognitív képességet. A tojások soha nem törnek el, a tojáshéjuk erős és a belsejük érdekes alakzatokat rejt. Játszatok memóriajátékot, pecsételjétek őket gyurmába vagy kinetikus homokba vagy csoportosítsatok őket színek vagy formák szerint.

Az EGG kód felhasználásával most 30% kedvezményben is részesülsz.


Bevásárlókosár (0)

Az ön kosara üres.