7 tevékenység tapadókoronggal, ami elszórakoztat akár kint vagy bent

7 tevékenység tapadókoronggal, ami elszórakoztat akár kint vagy bent

A tapadókorongos építőkészlet ideális módja a gyerekek kreativitásának, logikai gondolkodásának és motorikus képességeinek fejlesztésére. A tapadókorongok mindemellett tökéletesek utazások alatt, fürdés közben vagy akár a természetben. Összeszedtünk 7 olyan tevékenységet, amely megannyi szórakozást kínál a tapadókorongos építőkészletekkel. 

Barát autóba, vonatba vagy repülőbe 

Vigyétek magatokkal a tapadókorongokat mindenhová, ahová elindultok. Szórakoztatóak és bármilyen sima felületre rátapadnak. Játszhattok velük az autóban, vagy bármilyen más közlekedési eszközön. A tapadókorongok szórakoztatnak, ráadásul kint és bent is könnyen használhatóak. Akár egy halk erdő is alkalmas hely lehet a játékra. 

Mentsétek meg a szörnyecskéket 

A tapadókorongok más termékekkel is kombinálhatóak. Ideális választás például a Binabo építőkészlet, amelyből labda alakítható ki. Ebbe belehelyezhetjük a többi tapadókorongot, amelyeket a gyermeked feladata, hogy előhalásszon vagy kiöntsön – egyszerűen megmentsen. A másik megoldás lehet pont az ellenkezője, a labdába való belehelyezés vagy beledobálás. Szuper játék, amely fejleszti a gyerekek finommotorikáját és logikai gondolkodását, miközben azon agyalnak, hogyan mentsék meg a szörnyecskéket. Ez a játék akár örökké játszható. 

Barátok meleg napokra és esős időben is 

A tapadókorongok nemcsak utazásokhoz, de akár otthon is tökéletes társak. Megannyi szórakozást nyújtanak meleg napokon, de akár az esős hideg időkben is. Alkossatok egyedi világokat az ablakokon, ajtókon vagy hűtőszekrényen.  

Válogatás

Problémát okoznak gyermekednek a színek? Segíts neki megtanulni őket a tapadókorongos építőkészlet segítségével! Válogasd ki az egyes darabokat színek szerint, így könnyen megtanulhatja őket. Használhatod a colormag mágneses építőkészlettel együtt is és létrehozhatsz színes, mágneses dobozokat a különböző színű tapadókorongoknak. 

Imádjuk a vizet

A tapadókorongok és a víz szuper párosítás. Vegyél elő egy nagyobb tálat vagy bármilyen edényt, öntsd tele vízzel és tedd bele a tapadókorongokat. A gyerekek létrehozhatnak víz alatti világokat, vagy megmenthetik a víziszörnyeket. A forró nyári napokon a gyerekek felfrissülnek és akár a gyerekmedencében is játszhatnak. 

Keress hasonlóságot

Vigyétek magatokkal a tapadókorongokat a játszótérre, udvarra vagy természetbe és keressetek a formához hasonló alakzatokat. Lehet sikerül egy hasonló kinézetű bogarat találnotok, vagy egy érdekes formájú botot. 

Szabad játék vég nélkül

A tapadógkorongos építőkészlet tökéletesen illik a nyitott végű játékok csoportjába. A gyerekek gyakran sokkal hamarabb tudják, mit szeretnének az adott játékkal csinálni. A tapadókorongok felébresztik a gyerekek fantáziáját, épp ezért a közös játéknak nem kell hogy legyenek szabályai és végképp nem kell hogy vége legyen. Élvezzétek együtt a játékot, vagy csak figyeld meg a gyermeked miközben beszippantja a nyitott végű játék varázslatos világa.


Bevásárlókosár (0)

Az ön kosara üres.