7 tevékenység a gyerekekkel való kiránduláshoz. Termékeink is élvezetessé tehetik az utazást

7 tevékenység a gyerekekkel való kiránduláshoz. Termékeink is élvezetessé tehetik az utazást

A gyerekekkel való kirándulás egyedi élmény, amely az egész család számára felejthetetlen kaland lehet. Eltekintve attól, hogy külföldi utazásról van szó vagy csak egy rövid sétáról a természetben, a jól választott tevékenységek élvezetesebbé tehetik a legunalmasabb utazásokat is. A gyerekekkel való kirándulás sok szülőnek megterhelő lehet, emiatt kerülik is őket. Viszont sok olyan tevékenység létezik, amely az autóval való hosszabb utazásokat is élvezetessé teszik, inspirálódj és válassz közülük.

Utazós játékok 

Keressetek utazás közben különböző dolgokat gyermekeddel. Versenyezzetek ki lát először zöld színű autót, egy konkrét közlekedési táblát vagy ki számol meg leggyorsabban tíz biciklit.  

Tapadókorongos szórakozás

A szórakozást utazás során gyermeked számára a tapadókorongos építőkészlet is biztosítja. A tapadókorongok minden sima felülethez odatapadnak, akár az autó ablaküvegéhez is. A gyermeked így utazás közben különböző történeteket találhat ki vagy megépítheti a legérdekesebb figurákat az ablakon. 

Vidám kérdések

Az autóban nincs sok zavaró elem, így ideális lehetőséget ad, hogy gyermekeddel bármiről beszélgethess. Készíts előre pár kérdést, amire mindenkinek őszintén válaszolnia kell. “Mi a leggyönyörűbb, amit eddig láttál? Miről álmodozol? Mit szeretnél az idén átélni?” 

Kreatív tevékenységek 

A rajzoló vagy író tevékenységek változatosabbá tehetik az utazásokat. Ha nem szeretnél egy csomó papírt és ceruzát pakolni az útra, akkor a varázsrajzolást neked találták ki. Egy olyan mágikus tábláról van szó, amely segítségével gyermeked gyakorolhatja a formákat, betűket, számokat vagy érdekes képeket rajzolhat arról, amit utazás közben lát. 

Mágnesek által létrehozott történetek 

A mágneses táblák kompakt méretüknek hála ideális útitársak. Támogatják a gyerekek kreatív foglalkozását, akik a saját képzelőerejüket használva különböző képet, alakzatot vagy történetet alkothatnak. 

Kincses térkép 

Készíts az utazásról térképet, amelyen feltüntetsz néhány tájékozódási pontot - nagy tó, parkoló, ahol pihenni fogtok vagy egy vár a domb tetején. Tippeljetek mennyi idő van még a célig vagy a következő tájékozódási pontig. A végén leellenőrizhetitek ki találta meg a legtöbb pontot elsőként vagy ki tippelt a legpontosabban. 

Rajzolás foltok nélkül 

A Hurrá víz! kifestők hála strapabíró anyaguknak ideálisak még a legapróbb kezekbe is. Emellett ezek a speciális kifestők piszok és rendetlenség nélküli szórakozást kínálnak. A csupán vizet igénylő technológiának hála nem kell félned a foltoktól. Ráadásul még ismételten használhatóak, elég várni pár percet, így a hosszú utazások is gyorsan elszállnak. 


Bevásárlókosár (0)

Az ön kosara üres.