3 ok, amiért szükséged van a Rainbow Keepers tapadókorongos építőkészletre

3 ok, amiért szükséged van a Rainbow Keepers tapadókorongos építőkészletre

Olyan játékot keresel, ami a szórakoztatás mellett a gyerekek készségeit is fejleszti? A Rainbow Keepers tapadókorongos építőkészlet segít fejleszteni a kreativitást, logikus gondolkodást és finommotorikát. Olyan építőkészletről van szó, amely biztonságáról és sokoldalúságáról híres. Itt van 3 fő ok, ami meggyőz, hogy érdemes beszerezni! 

1. Biztonság

Az építőkészlet minőségi és ártalmatlan anyagokból készült, amelyek környezetbarátak és főleg biztonságosak a gyerekekre nézve. A tapadókorongos részecskék úgy lettek kialakítva, hogy elég nagyok legyenek. Ez azt jelenti, hogy még a legapróbb darabja  is elég nagy és így nem áll fenn fulladásveszély kisebb gyerekeknél sem, ami nagymértékben csökkenti a balesetek lehetőségét. A Rainbow Keepers biztosít róla, hogy gyermeked biztonságosan játszhat szabadon és fedezheti fel a végtelen játéklehetőséget. A tapadókorongos figurák minőségi szilikonból készültek, és ha véletlenül rálépsz egy padlón felejtett darabra, akkor sem lesz annyira fájdalmas, mint egy másfajta építőkészletnél.  

2. Vége a víztől való félelemnek

Sok gyerek fél a víztől és ezért nem szeret fürödni sem. Ha ti is ezzel harcoltok otthon, akkor próbáljátok ki a tapadókorongos építőkészletet. A Rainbow Keepers minden fürdetést igazi kalanddá varázsol. A figurákkal a gyerekek saját világot hozhatnak létre, vízi csatákat vívhatnak, különböző építményeket alkothatnak vagy egyszerűen odaragaszthatják őket bármilyen sima felületre, amelyen stabilan fognak tartani. A tapadókorongos figurák vízálló anyagból készültek, így nyugodtan használhatóak a kádban vagy medencében vízi játékokhoz.  

3. Ideális társ utazásokhoz 

A gyerekekkel való utazás nagy kihívás lehet sokak számára, viszont a Rainbow Keepers segíthet megkönnyíteni. Kompakt kivitelezése és egyszerű használata ideális társsá teszik hosszú autóutak, vonatozás vagy repülés alatt. A gyerekek szórakozhatnak azzal, hogy utazás közben is alkotnak és építenek, ami csökkenti az unalmukat és lefoglalja őket egész út közben.

A Rainbow Keepers építőkészlet előnyei 

  • Fejlesztés: segít a gyerekeknek fejleszteni a képzelőerőt, geometriát, tanulhatnak új színeket és alakzatokat,
  • Kreativitás: szabad kezet ad a gyerekek kreativitásának különböző építmények és figurák létrehozása közben,
  • Finommotorika: a tapadókorongos figurákkal való manipuláció segít fejleszteni a finommotorikát és kézmozgásokat, 
  • Kommunikáció: ha a játékot több gyerek is használja egyszerre, az segíti a csapatmunkát, kommunikációt és közös problémamegoldást,
  • Ellenállás: ez az építőkészlet minőségi anyagokból készült, ami garantálja a tartósságát és ellenállását folyamatos használat mellett is. 

Bevásárlókosár (0)

Az ön kosara üres.