3 ok amiért érdemes kipróbálni a Lerni újrahasznosítható matricáit

3 ok amiért érdemes kipróbálni a Lerni újrahasznosítható matricáit

Hallottál már az Újrahasználható matricáinkról? Olyan bestseller amit a lányok és fiúk is imádnak! Különböző témákban elérhetőek, újrahasználhatóak, akár évekig bírják a strapát, könnyen eltávolíthatóak és a gyerekek hála nekik tanulnak és szórakoznak egyszerre. Mindemellett fejlesztik a finommotorikát, fantáziát, szerepjátékokat és új ismereteket szerezhetnek több témakörben is. Neked pedig nem kell stresszelned hogyan fogod eltávolítani a matricát a szekrény oldaláról vagy az ablaküvegről. Még mindig nem győztünk meg, hogy szükségetek van ezekre a matricákra? Van további 3 okunk, amiért érdemes kipróbálni a Lerni újrahasználható matricáit!    

1. A Lerni matricák oktató jellegűek

A Lerni újrahasználható matricák például ökológiára nevelnek, segítenek a gyerekeknek közelebbről megismerkedni a járművekkel, állatokkal vagy a környezetünkel. Játékos módon ébresztheted fel a kíváncsiságot gyermekedben az emberi test iránt. A matricák segítségével megtanulják felsorolni az egyes testrészeket és azoknak funkcióit. 

Remek mód arra, hogyan szórakoztasd és tanítsd a gyermeked egyidőben. Hála a megannyi matricának több elérhető témakörben a gyermeked biztos nem fog unatkozni! 

2. Újra és újra használhatjátok őket

Az újrahasználható matricák akár évekig is kibírják gyakori használat mellett is! Újra és újra használhatjátok őket, papírt spóroltok, többször is igénybe vehetitek a matricás könyvet, de szinte bármilyen egyenletes felszínre ragaszthatjátok a matricákat. Feldíszíthettek bögréket, üvegeket vagy akár telefont. A gyerekek egyedivé varázsolhatják ajtóikat, bútoraikat, a hűtőt , vagy megtanulhatják milyen hangot adnak ki az egyes állatok, akár egy hosszabb autóút alatt is. A matricák egyszerűen eltávolíthatóak, nem kell félned a felületek károsodásától.  

Egy apró tipp neked: 

Annak ellenére, hogy a matricák újra használhatóak, előfordulhat, hogy veszítenek a tapadásukból. Ha megsérülnek vagy piszkosak, akkor az újra ragasztásuk kicsit komplikáltabb. Hogy a matricák minél tovább bírják, időnként egy nagy tál enyhén mosogatószeres meleg vízben áttisztíthatod őket. Pár matricát áztass ebbe a tálba néhány percig, majd tedd át őket egy tiszta vízzel teli edénybe. Ezután vedd ki a matricákat és a fehér oldalukkal felfelé fordítva fektesd őket egy papírkendőre amíg szabadon megszáradnak.

3. Nem hagynak maguk után rendetlenséget

Matricáink könnyen eltávolíthatóak, viszont erősen tartanak. A könnyű eltávolításnak hála nem hagynak maguk után rendetlenséget és nyomot, mint más, nehezen lekaparható matricák. 

A Lerni matricák mellett nem kell félned, hogy megsérülnek a bútoraid, amelyekre fel lettek ragasztva. Egyszerű használatuk segítségével bármilyen sima felületre könnyen rátapadnak és ugyanilyen könnyen eltávolíthatóak is. És ezt mind felesleges rendetlenség és erőlködés nélkül. Azért van ez így, mert ezek a matricák nem tartalmaznak ragasztót. Egy speciális fólia alkotja őket, amely sima és egyszerű felhasználást biztosít.

Lerni matricát mindenkinek

A Lerni matricák szuper játékok, ráadásul oktató jellegűek, amelyekkel szívesen játszanak a fiúk és lányok egyaránt, minden kíváncsi gyermek és még a legkisebbek is, akik segítségükkel fejleszthetik a finommotorikájukat.

Oldalunkon több matricás könyvet is kínálunk. Akár egy kis hercegnő vár otthon vagy egy állatimádó, biztos megtalálod gyermeked számára a tökéleteset. Ezek közül a témák közül választhatsz:

Gyermeked ezen matricák segítségével megtanulja felismerni az állatokat, megtanulja hol élnek, milyen hangokat adnak ki, megismerkedhet az emberi testtel vagy a járművek világával.

Az újrahasználható matricák fantasztikus kompromisszumot jelenthetnek a családodnak. Remek oktató játék, amely mellett gyermeked jól szórakozik és neked nem kell attól tartani, hogy hosszadalmasan és nehézkesen kell majd eltávolítanod a játék nyomait a bútorokról vagy a tükörről. Válaszd ki a nektek legjobban tetsző matricás könyvet, amelyben 5 színes játékoldalt és 150 többszöri használatra alkalmas matricát találsz! A matricákat használhatjátok otthon, de gyermeked jól elszórakozhat velük a hosszú autós kirándulások alkalmával vagy az orvosi váróban is.

 


Bevásárlókosár (0)

Az ön kosara üres.