Újrahasználható matricás könyvek: szórakozás, ami soha nem ér véget

Újrahasználható matricás könyvek: szórakozás, ami soha nem ér véget

Rendelkezik otthon klasszikus papír matricákkal? Ameddig a papíron vagy a gyerekszobában élnek, boldoggá tesznek. Rosszabb, ha olyan helyekre jutnak el, ahová nem tartoznak. Ekkor kerülnek elő a tisztítószerek és a ragasztó elleni küzdelem. Az Újrahasználható matricás könyvek ragasztó nélkül teszik a gyerekeket boldoggá. Hogyan lehetséges?

      

Egy csoda, amely tetszeni fog és elbűvöl

A kínálatunkban található többször használható matrica könyvek különleges anyagból készülnek. Nem csak egyszeri ragasztásra alkalmasak. Hogyan működnek? A statikus energia lehetővé teszi, hogy a címkék sima felülten megtapadjanak . A matricakönyvben az erre szánt lapok mellett a hűtőszekrényre, bögrére vagy mobiltelefonra is "ragaszthatja" őket.

Kinek ajánlott az újrafelhasználható matricakönyv?

Tapasztalataink alapján tudjuk, hogy ez a játék minden korosztály számára alkalmas. Szeretnek visszatérni hozzá, és a témák úgy lettek kiválasztva, hogy a vidám matrica könyvekben örömüket lelik :

fiúk és lányok,

gyermekek három éves kortól,

kis művészek, akik szeretik kibővíteni rajzaikat,

mesemondók.

Bátorítsa kreativitásukat, fantáziájukat, és segítsen fejleszteni motoros készségeiket. Oktatási eszközként is használhatja az újrahasználható matrica könyvet, amely tele van szórakoztató tevékenységekkel, kiválóan alkalmas történetek kitalálására és saját, csodákkal teli világ létrehozására.

Hogyan használják a könyvet?

A felső fólia eltávolítása után elkezdheti lapozni a könyvet és felfedezni a benne elrejtett matricákat. Óvatosan húzza le a matricát a matrica oldaláról, és ragassza rá egy megfelelő hátlappal ellátott oldalra. Kezdje el berendezni a háztartást, meséljen a vonatokról, öltöztesse fel a képen látható embereket, vagy kalandozzon állatokkal.

Ha az összes címkét felhasználta, távolítsa el a körvonalterületet a címke oldaláról, hogy üres fehér oldalt hozzon létre. Ha befejezte a játékot, visszahelyezheti a matricákat az üres oldalra. Annak érdekében, hogy a matricák a lehető leghosszabb ideig tartsanak, ne ragassza őket egymásra, és ne próbálja meg kinyújtani.

Mit tehet annak érdekében, hogy a matricák a lehető leghosszabb ideig tartsanak?

Időnként megtisztíthatja a matricákat egy nagy, meleg vízzel teli tálban, amelybe néhány csepp mosogatószert csepegtet. Óvatosan merítsen néhány matricát vízbe, és lassan keverje össze vízben. Egy idő után távolítsa el őket, és tegye egy tál tiszta vízbe. Használjon papírtörlőt, helyezze a matricákat a fehér oldalukkal felfelé, és hagyja szabadon megszáradni. Miután teljesen megszáradtak, a matricák készen állnak a további kalandokra.

Válasszon tőlünk újrafelhasználható matricás könyvet, és élvezze a szórakozást, amely soha nem ér véget. Felejtsd el a papírmatricák körülötti rendetlenségét és csúnya maradványait. Velünk kicsit színesebb lesz a világa. :)

      


Bevásárlókosár (0)

Az ön kosara üres.